VASI VIZEKEN - PERFECT NYEREMÉNYAKCIÓ
"Vasi vizeken fogtam" nyereményjáték szabályai Nyomtatás E-mail

A promóciós játék elnevezése:

  

„Vasi vizeken fogtam nyereményjáték”

 

A promóciós játék szervezője:
  

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége

9795 Vaskeresztes, 165/4. hrsz.

Adószám: 19245175-2-18

 

A promóciós játék időtartama:  

 

2012. április 08. – 2012. december 31.

 

Részvételi feltételek: 

A nyereményakcióban részt vehet az horgász, aki a 2012.évre a Sporthorgász Egyesületek Vas  Megyei Szövetsége tagszervezeteiben, jegybizományosainál érvényes területi jegyet (éves/ heti/ napi)  váltott és a 2012.évben a Sporthorgász Egyesületek Vas  Megyei Szövetsége vízterületein kifogott hallal regisztrál a megadott elektronikus űrlapon.


A regisztrálható halfajok alsó súlyhatára:

AMUR 

4 kg

BALIN 

2 kg

BUSA

5 kg

CSUKA

2 kg

HARCSA

5 kg

KECSEGE

1 kg

KÁRÁSZ

1 kg

MÁRNA

1 kg

PISZTRÁNG

1 kg

PONTY

4 kg

SÜLLŐ

2 kg

TÖRPEHARCSA

0,5 kg

A TÖBBI HALFAJ :

1 kg

       
Egy hal egyszer regisztrálható az oldalon. Minden horgász automatikusan részt vesz a nyereményjátékban, aki a megadott időtartam alatt a kötelező adatok kitöltésével  regisztrál az oldalon.  A nyeremények sorsolásában a végső résztvevők regisztrációs adatai minden érvényesen beküldött fogásregisztráció után egyszer fognak szerepelni.

 

Példa:  Ha egy horgász egy 5 kg-os ponttyal regisztrál május 15 -én és november 17 -én is beküld egy  3 kg-os csuka fogását, akkor 2 db érvényes regisztrációja lesz a játékban.

 

 A nyereményakcióban nem vehetnek részt a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége munkatársai, megbízottai és ezen személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

 

Regisztráció menete:

 • A játékba regisztrálni a http://nyeremenyjatek.vasihorgasz.hu internetes oldalon lehet kizárólag. A horgász a regisztrációs űrlap kötelező részeinek kitöltését követően az „Elküld” gomb megnyomásával véglegesíti a regisztrációs folyamatot.

 

 • A regisztráció beérkezéséről a regisztrációs űrlapon megadott e-mail címre a rendszer automatikusan generált válaszlevelet küld. Amennyiben nem érkezik meg a válaszlevél forduljon bizalommal segítségért az   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.


  A sorsolás menete:


 • A sorsolásra Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége irodájában (9795 Vaskeresztes, 165/4. hrsz.).   2013. január 16 -án  14.00  órakor kerül sor az Szövetség ügyvezető elnökének jelenlétében.
 • A szabályosan regisztrálókból  kézzel történő sorsolással lesznek a nyertesek kiválasztva. A nyertesek nevének megjelenésével párhuzamosan a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége munkatársai ellenőrzik, hogy a nyertes megfelel -e a nyereményakcióban történő részvétel feltételeinek.
 • A nyertesek nevét és regisztrációkor megadott területi jegy azonosító számot a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a nyereményjáték honlapján közzé teszi, valamint elektronikus úton értesíti a nyerteseket 2013. január 31-ig.
 • A sorsolás folyamán egy személy csak egyszer sorsolható ki nyertesnek
 • A nyeremény másra át nem ruházható, és pénzre, illetve más nyereményre át nem váltható. A nyereményátvétel után a nyereménnyel kapcsolatban felmerülő problémákért, esetleges kifogásokért a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége. felelősséget nem vállal.

 
Egyéb rendelkezések:


A promóciós játékban résztvevők a játékban való részvétellel feltétel nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy   

 • személyes adataikat a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a promóciós játék lebonyolítása céljából a  személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezésének megfelelően kezelje;  
 • a beküldött fogások adatainak és fényképeinek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi reklám-promócióhoz történő felhasználásához idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül;  
 • a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárulnak ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi reklám-promócióhoz történő felhasználásához idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül;  
 • személyes adataik a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége adatbázisába kerüljenek és azokat a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége − esetleges írásos tiltási nyilatkozatuk kézhezvételéig − minden további  ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassa, illetve információs céllal a horgásztársat tájékoztassa az aktualitásokról.

A játékban történő részvételhez az adatszolgáltatás önkéntes.


Az adatok kezelését a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége végzi.


A promóciós játékban regisztráló résztvevők a játékban való részvétellel a jelen sorsolási szabályzatban  foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és a promóciós játék szabályzatát magukra nézve kötelezőnek ismerik el.

 

Vaskeresztes, 2012. április 06.

  
Csiszár István

elnök

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége